Și-a înjunghiat soțul pentru că i-a găsit în telefon poze intime cu „altă femeie” care era de fapt ea, mai slabă și mai tânără

Data actualizării: Data publicării:
femeie flancata de 2 politisti
Si-a înjunghiat soțul pentru că i-a găsit în telefon poze intime cu „altă femeie”FOTO: yucatan.com.mx

O femeie este acuzată că și-a înjunghiat soțul de mai multe ori după ce a găsit fotografii cu el făcând sex cu o „femeie mai tânără” înainte de a-și da seama că erau, de fapt, fotografii vechi cu ea.

Poliția din Mexic a fost chemată să intervină la o locuință din Sonora, după ce vecinii au auzit țipete și urlete din casa cuplului în cauză. Când au sosit la fața locului, au găsit un bărbat - Juan N. - întins pe pământ, într-o baltă de sânge, cu mai multe răni înjunghiate la brațe și picioare.

Soția lui, Leonora R., a fost arestată.

Atacul violent a survenit după ce Leonora a găsit fotografii cu soțul ei făcând sex cu „o altă femeie”. Nu a stat prea mult pe gânduri și și s-a năpustit asupra partenerului ei și l-a înjunghiat de mai multe ori. Juan a reușit în cele din urmă să-i ia arma și a cerut explicații. Soția i-a spus despre fotografii, iar el i-a amintit că, de fapt, erau fotografii mai vechi cu ei doi.

Potrivit presei mexicane, femeia nu s-a recunoscut în poze, pentru că atunci era mult mai slabă, mai tânără și machiată foarte tare.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că descoperise pozele într-un e-mail vechi și le-a transferat recent pe telefonul său, unde au fost găsite de soție.

Soțul a fost dus la spital, însă presa mexicană nu a dat detalii despre gravitatea rănilot sale.Soția sa a rămas în arest preventiv și riscă să fie acuzată acum de vătămare gravă, chiar dacă soțul nu a depus reclamație împotriva ei.

O femeie și-a înjunghiat soțul după ce a visat că o înșelase

Într-un caz la fel de bizar, petrecut în SUA, poliția spune că o femeie și-a înjunghiat soțul după ce a visat că o înșelase.

Detectivul Abraham McKenzie de la Biroul Șerifului din Jones a declarat că Lindsay Stephens, 33 de ani, l-a înjunghiat pe soțul ei care încă dormea, într-o dimineață din această lună.

Potrivit anchetatorilor, Stephens a spus că l-a visat pe soțul ei cu o altă femeie, s-a înfuriat teribil și l-a înjunghiat de mai multe ori.

Bărbatul a suferit numeroase răni și a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale, însă își va reveni complet.

Stephens a fost acuzat de agresiune.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri