Slivio Berlusconi îşi acuză judecătoarele: feministe şi comuniste

Data publicării:
20130109 20berlu-42886

Decizia a fost luată de tribunalul din Milano, la finalul celor trei ani de proces de divorţ între Silvio Berlusconi şi Veronica Lario. Il Cavaliere va face recurs şi le acuză pe judecătoare că au fost părtinitoare şi au susţinut-o pe fosta sa soţie: „Sunt trei femei. Trei femei judecător. Feministe şi comuniste. Şi gata!

Doamna Berlusconi a cerut divorţul în 2009, după 19 ani de mariaj tumultuos cu Silvio. Într-o scrisoare adresată presei, ea a explicat şi motivul: nu poate trăi cu un bărbat care frecventează minore. Silvio Berlusconi fusese atunci surprins la petrecerea de majorat a unei tinere. În prezent, el este citat într-un proces de prostituţie cu minore.

Potrivit declaraţiei de avere din 2008, Silvio Berlusconi are 23 de milioane de euro în conturi şi se află astfel printre cei mai bogaţi oameni din Italia. La 76 de ani, fostul premier italian revine în politică şi va candida la alegerile de luna viitoare din Peninsulă, în urma cărora speră să fie desemnat ministru al Economiei.

Din momentul în care şi-a anunţat cea de-a şasea candidatură la conducerea Italiei, la 8 decembrie, magnatul media ocupă scena audiovizuală italienească, acordând interviuri în fiecare zi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri