Șocul suferit de doi bărbați după ce au dezlegat misterul unei pete apărute pe un perete din apartament

Data publicării:
comp-1581323833
FOTO: Twitter/ @daddyallenjoel

Doi bărbați au fost îngroziți când au aflat că substanța „întunecată” cu un „miros îngrozitor”, care a început să se prelingă pe peretele lor, era, de fapt, sângele unui vecin de la etaj care murise cu mai mult de o săptămână înainte.

AJ McCrady a postat pe Twitter imagini cu petele din apartamentul său din Minneapolis, Minnesota, spunând că „mirosea oribil”. El și colegul său de apartament au chemat o echipă de întreținere care să lămurească misterul dârei de pe perete. Muncitorii au căutat sursa neplăcerilor și au descoperit la etajul superior cadavrul în descompunere al vecinului celor doi bărbați, relatează Metro.

FOTO: Twitter/ @daddyallenjoel

Criminaliștii le-au spus apoi că substanța asemănătoare gudronului era lichidul corporal care se scurgea prin podea.

AJ McCrady și colegul de apartament Evin Schultz le-au povestit prietenilor de pe Twitter despre descoperirea sumbră: „Apartamentul meu a mirosit oribil în ultima perioadă și am aflat că tipul care locuia deasupra mea a murit de peste o săptămână. Și, înainte să întrebați, trupul său a fost descoperit tocmai după ce sângele s-a scurs prin plafonul apartamentului nostru”.

Ulterior a adus lămuriri: „Tot ce știu este că bărbatul de la etaj a murit în somn”.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Minneapolis, John Elder, a confirmat că a fost găsit un cadavru într-un apartament, însă nu există nicio suspiciune legată de decesul persoanei în cauză.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri