Șofer de TIR din România dat dispărut în Franța, după un accident bizar

Data actualizării: Data publicării:
tir prăbușit in
Șofer de TIR din România dat dispărut în Franța FOTO: sudouest.fr

Operațiune de căutare declanșată în Franța, după ce un șofer de TIR din România s-a prăbușit cu tot cu vehiculul său în fluviul Garonne.

Șoferul român de 51 de ani s-a prăbușit cu vehiculul de mare tonaj în fluviul Garonne, în zona portului din Bordeaux, luni, 21 iunie, în jurul orei 19:00, potrivit presei franceze. Camionul a rămas blocat între chei şi o navă ancorată, însă șoferul nu a fost găsit.

Potrivit primelor informații, TIR-ul a trecut prin bariera de la intrarea în port, apoi s-a prăbușit în apă. Gardianul aflat în zona în care s-a produs incidentul a suferit un atac de panică și a fost dus la un spital din Bordeaux.

Între timp, echipajele de salvare au intervenit de urgență, însă intervenția a fost complicată, din cauza curenților puternici. Șoferul român încă nu a fost găsit.

Anchetatorii încă nu știu care sunt cauzele acestui accident. Suspectează, însă, că românului i s-a făcut rău la volan, pentru că nu au fost descoperite urme de frânare. În același timp nu exclud varianta unui gest intenționat sau o defecțiune tehnică.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri