Șoferul unei Tesla a încurcat frâna cu accelerația și a plonjat cu mașina într-o piscină

Data actualizării: Data publicării:
masina alba intr-o piscină
Șoferul unei Tesla a încurcat frâna cu accelerația și a plonjat cu mașina într-o piscină FOTO: Twitter/ Pasadena Fire Department

Șoferul unui autoturism Tesla care s-a prăbușit, marți dimineață, accidental într-o piscină din California, a fost salvat de doi angajați ai unei grădinițe din apropiere, potrivit unui oficial local.

Șoferul a încurcat accelerația cu frâna, astfel că el și doi membri ai familiei au trecut cu mașina prin gardul unei curți din Pasadena și apoi au ajuns în piscină, a declarat pentru Insider purtătorul de cuvânt al administrației locale din Pasadena, Lisa Derderian.

Derderian a mai spus că proprietarul piscinei era acasă, dar nu și-a dat seama de ce se întâmplă afară.

Însă doi angajați ai grădiniței din apropiere au văzut accidentul și au sărit în piscină pentru a salva familia aflată în mașină, adică șoferul, copilul lui de 4 ani și bunica acestuia.

tesla
Șoferul unei Tesla a încurcat frâna cu accelerația și a plonjat cu mașina într-o piscină FOTO: Twitter/ Pasadena Fire Department

Poliția și pompierii au ajuns la fața locului în câteva minute. Echipajele de salvare, însă, s-au întors la bază, pentru că niciunul dintre pasagerii din Tesla nu a fost rănit. Mașina a fost scoasă mai târziu din piscină.

Derderian spune că cei doi angajați de la grădiniță sunt eroii acestei întâmplări, iar pasagerii din Tesla au scăpat nevătămați datorită lor.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri