Soluția glumeață a lui Putin pentru conflictul sirian: alcoolul

Data publicării:
01032013 20putin-52455

Puţini s-ar fi aşteptat ca un preşedinte, fie el şi Vladimir Putin, să vorbească despre alcool, când oferă un răspuns despre încetarea violenţelor din Siria. Şi totuşi, s-a întâmplat...

„Aceastã chestiune este departe de a fi simplă. Din punctul meu de vedere, fără o sticlă de vin şi ceva votcă nu vom fi capabili să ajungem la un numitor comun”, a spus Putin.

Rusia şi Franţa văd diferit conflictul din Siria. Dacă Parisul susţine înlăturarea de la putere a preşedintelui Bashar al-Assad, Moscova consideră că doar sirienii pot decide soarta ţării lor, unde au fost ucişi peste 70.000 de oameni, în doi ani de război civil. Dincolo de dosarul sirian, Vladimir Putin consideră că are o relaţie bună cu omologul său francez Francois Hollande. Chiar călduroasă! „Vino mai aproape să simți căldura”, i-a spus Putin unui jurnalist.

Toate aceste declaraţii atipice pentru o întâlnire oficială au făcut deliciul presei, după întrevederea pe care au avut-o ieri cei doi preşedinţi, la Kremlin. Vladimir Putin şi Francois Hollande au discutat şi despre investiţiile franceze din Rusia, despre vânzările ruseşti de armament către Franţa, dar şi despre Gerard Depardieu, actorul francez, care a cerut şi a obţinut cetăţenia rusă, nemulţumit de taxele mari din Hexagon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri