Soția pilotului rus ucis a asistat la discursul lui Putin despre starea națiunii

Data publicării:
putin

În sală s-a mai aflat și Irina Pozynici, soţia militarului rus Alexander Pozynici, ucis în Siria în timpul misiunii de recuperare a pilotului care a supraviețuit doborârii avionului.

„Vreau să îmi încep mesajul din acest an exprimându-mi recunoştinţa faţă de soldaţii ruşi care se luptă cu terorismul internaţional”, a declarat Vladimir Putin la începutul discursului.

În continuare, Vladimir Putin a spus: „Vă cer să le aduceţi un omagiu soldaţilor noştri care şi-au dat viaţa la datorie, un omagiu adus tuturor cetăţenilor ruşi ucişi de terorişti”.

„Trebuie să renunţăm la toate certurile şi disputele, pentru a forma împreună un pumn strâns ferm, un front unit împotriva terorismului care să acţioneze în baza dreptului internaţional şi sub auspiciile Naţiunilor Unite. Fiecare stat civilizat trebuie acum să investească în distrugerea teroriştilor, pentru a-şi reafirma solidaritatea nu prin vorbe, ci prin fapte. Iar asta înseamnă fără sprijin dat bandiţilor, fără duble măsuri, fără contracte cu vreo organizaţie teroristă, fără încercări de a folosi astfel de organizaţii pentru scopurile proprii şi, în fine, fără afaceri sângeroase cu teroriştii”, a mai spus Vladimir Putin, președintele Rusiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri