Sari la conținut

Soţii Obama, fani înfocaţi ai Super Bowl-ului

Pizza, aripioare de pui, bere, nachos şi guacamole - acesta este „meniul” familiei Obama în fiecare an, în seara Super Bowl-ului. Ca de obicei, preşedintele american şi soţia sa şi-au invitat prietenii la Casa Albă.

„Există telespectatorii fideli, aflaţi în camera specială, unde doar urmăreşti meciul. Mai este o altă cameră în care sunt copiii, care îşi fac de cap lângă platourile cu mâncare.

- Îi ţinem departe.

- Apoi mai este ceea ce eu numesc „camera-şampanie”. Acolo stă mama mea, nu ştii niciodată ce se întâmplă acolo, dar eşti aproape de şampanie. Dacă e un meci bun, ne manifestăm, strigăm cu toţii”, spun soţii Obama.

Super Bowl-ul nu a fost singurul subiect discutat în interviul acordat postului CBS. Jurnalista postului de televiziune le-a făcut o surpriză lui Michelle şi Barack Obama - le-a arătat o poză din 2008.

Soţii Obama au şi nemulţumiri legate de perioada petrecută la Casa Albă. Una dintre ele priveşte conexiunea slabă la Internet. Spun că wi-fi-ul le pune probleme, dar nu se supără prea mult pentru asta. Mai au doar câteva luni de stat aici şi stiu ce vor face după aceea.