Soţii Obama, fani înfocaţi ai Super Bowl-ului

Data publicării:
sotii obama interviu

Pizza, aripioare de pui, bere, nachos şi guacamole - acesta este „meniul” familiei Obama în fiecare an, în seara Super Bowl-ului. Ca de obicei, preşedintele american şi soţia sa şi-au invitat prietenii la Casa Albă.

„Există telespectatorii fideli, aflaţi în camera specială, unde doar urmăreşti meciul. Mai este o altă cameră în care sunt copiii, care îşi fac de cap lângă platourile cu mâncare.

- Îi ţinem departe.

- Apoi mai este ceea ce eu numesc „camera-şampanie”. Acolo stă mama mea, nu ştii niciodată ce se întâmplă acolo, dar eşti aproape de şampanie. Dacă e un meci bun, ne manifestăm, strigăm cu toţii”, spun soţii Obama.

Super Bowl-ul nu a fost singurul subiect discutat în interviul acordat postului CBS. Jurnalista postului de televiziune le-a făcut o surpriză lui Michelle şi Barack Obama - le-a arătat o poză din 2008.

Soţii Obama au şi nemulţumiri legate de perioada petrecută la Casa Albă. Una dintre ele priveşte conexiunea slabă la Internet. Spun că wi-fi-ul le pune probleme, dar nu se supără prea mult pentru asta. Mai au doar câteva luni de stat aici şi stiu ce vor face după aceea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri