Spania: 14 suspecți de terorism, arestați

Data publicării:
isis gettyimages 4.07

Corespondență Digi24 în San Martin de la Vega:

Suntem în San Martin de la Vega, exact în locul în care în această dimineață poliția a intervenit pentru reținerea unuia dintre cei 14 suspecți de terorism.

După cum se poate vedea în imagini, zona a fost blocată, sunt polițiști înarmați și mai multe mașini de poliție, interesul fiind maxim față de acest subiect. Aici locuia unul dintre cei 14 suspecți arestați astăzi. Aceștia se presupune că nu numai că recrutau persoane pentru a face parte din Statul Islamic dar îi și pregăteau pentru a comite atentate pe teritoriul Spaniei și în toată Europa.


Anunţul a fost făcut de ministrul spaniol de Interne. Arestările au avut loc la periferia Madridului şi-n oraşe din Maroc.

Aici, în apropiere de Madrid, în localitatea San Martin de la Vega, a fost găsită o celulă jihadistă. Spania este în alertă de la momentul atacurilor teroriste din Tunisia, nivelul alertei teroriste fiind de 4 din 5. Conform poliției spaniole nu mai puțin de 150 de persoane de origine spaniolă se află în Siria alături de Statul Islamic”, transmite corespondentul Digi24 la Madrid Ciprian Bălțoiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri