SUA. O companie aeriană a refuzat să îmbarce un pasager obez

Data publicării:
avion chinez afp-3

Kevin Chenais cântăreşte peste 200 de kilograme, iar în ultimul an şi jumătate a primit tratament la o clinică din Statele Unite. Acum o săptămână ar fi trebuit să revină acasă împreună cu părinţii săi, dar compania aeriană le-a refuzat îmbarcarea, pe motiv că băiatul este prea gras. Decizia îi aparţine aceleiaşi companii care l-a adus pe băiat în America.

„Dacă l-au adus aici cu această problemă, trebuia să existe o cale de a-l duce înapoi, înapoi acasă unde să continue tratamentele medicale”, a spus mama băiatului.

Compania aeriană se scuză şi spune că nu poate să-i asigure siguranţa pasagerului în timpul zborului şi de aceea i-a refuzat îmbarcarea. Kevin Chenais are nevoie permanentă de oxigen şi de supraveghere medicală.

Dacă problema nu se va rezolva, familia băiatului plănuieşte să meargă cu trenul până la New York, de unde ar urma să ia vaporul către Marea Britanie. O călătorie mult prea costisitoare, aşa că părinţii lui Kevin le-au cerut ajutorul rudelor pentru a se reuşi să se întoarcă în ţara natală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri