Supărat pe soție, un bărbat a căutat un asasin plătit ca s-o ucidă, numai că s-a grăbit foarte tare și a făcut o greșeală

Data actualizării: Data publicării:
barbat-sua
Massimo Marenghi FOTO: FBI/ U.S. District Court

Un bărbat din Massachusetts care a încercat să angajeze un criminal pentru a-și ucide soția, după ce aceasta a cerut un ordin de restricție împotriva lui, a apelat fără să vrea la un agent federal sub acoperire ca să facă „treaba”, spun autoritățile.

Massimo Marenghi, de 56 de ani, riscă până la 10 ani de închisoare după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, și-a recunoscut vinovăția în faţa instanţei, a transmis biroul procurorului din Boston, relatează CBS News.

Autoritățile au început cercetările în cazul lui Massimo Marenghi în ianuarie 2021. Atunci, un denunțător s-a dus la FBI și a spus că Marenghi i s-a plâns că este extrem de nemulțumit din cauza ordinului de restricție și i-a cerut ajutor să caute pe cineva care să-i ucidă soția și să scape astfel de toate nemulțumirile lui.

Anchetatorii federali i-au spus persoanei respective să-l prezinte pe Marenghi unui agent sub acoperire care se dădea drept criminal profesionist.

Marenghi s-a întâlnit cu agentul în Portsmouth, New Hampshire, au discutat despre preț stabilindu-l de 10.000 de dolari, i-a dat agentului o fotografie cu locuința soției și i-a explicat cum putea să se ferească de camerele de supraveghere.

La o a doua întâlnire, bărbatul i-a dat agentului un avans de 1.500 de dolari, o fotografie a soției, i-a descris mașina pe care o conducerea și i-a furnizat detalii despre programul ei. De asemenea, Marenghi i-a spus agentului sub acoperire și care ar fi cea mai bună perioadă în care să acționeze.

Massimo Marenghi își va afla sentința pe 8 iunie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri