Suveranul Pontif surprinde din nou: Papa Francisc a luat un preot în papamobil

Data publicării:
papamobil

Preotul argentinian, invidiat de toată lumea catolică, a fost identificat de un site catolic drept părintele Baez din Buenos Aires. Este un apropiat al Papei Francisc, după cum el însuşi a spus şi se cunosc de când Suveranul Pontif era arhiepiscop de Buenos Aires. Vizibil bucuroşi de întâlnirea din timpul audienţei generale, papa l-a invitat în papamobil şi s-au plimbat împreună prin Piaţa San Pietro.

În urmă cu o zi, Suveranul Pontif a fost surprins într-o altă ipostază inedită. El a fost filmat în timp ce purta un miel pe umeri.

Imaginile au fost surprinse în timp ce Papa Francisc privea scena nativităţii, reprodusă în faţa unei biserici din apropierea Romei. Sfântul Părinte a fost într-o bună dispoziţie şi a făcut glume cu enoriaşii.

Cunoscut ca mare iubitor de copii, Papa Francisc a dialogat şi cu aceştia. Pe teme religioase, fireşte.

De la urcarea sa pe scaunul pontifical, Papa Francis a surprins deseori prin gesturile şi declaraţiile sale. În memoria mulţimii au rămas imagini cu Suveranul Pontif în timp ce mângăie un bolnav sau face un aşa-numit selfie - o fotografie cu telefonul mobil - alături de un cuplu proaspăt căsătorit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri