Sari la conținut

Sylvester Stallone, investigat de polițiști în urma unei acuzații de viol

Poliţia din California îl investighează pe Sylvester Stallone în urma unei acuzaţii de viol, iar actorul contestă categoric reclamaţia.

stallone

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Poliţia din Santa Monica a transmis că analizează o plângere privind un comportament sexual nepotrivit datând din anii 1990, notează News.ro.

Starul de la Hollywood susţine că acuzaţia este „complet fabricată”. Avocatul lui, Martin Singer, a spus că o femeie a depus o plângere la poliţie şi susţine că „violul a avut loc în urmă cu 27 de ani”.

„Clientul meu contestă categoric reclamaţia”, a mai spus Singer.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Santa Monica a confirmat că plângerea primită îl vizează pe Stallone. „Victima a raportat incidentul în noiembrie 2017. Pretinsul incident a avut loc la începutul anilor 1990, în Santa Monica”.

O „investigaţie aprofundată” va fi făcută înainte ca acest caz să ajungă la procurorul districtului, a mai spus el.

În urmă cu câteva săptămâni, Stallone a fost nevoit să mai respingă o altă acuzaţie. El a fost acuzat că, împreună cu garda sa de corp, a agresat sexual o femeie în vârstă de 16 ani, în anii 1980, în Las Vegas.

Sylvester Stallone, în vârstă de 71 de ani, a fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din „Rocky” şi „Creed” şi este cunoscut şi pentru interpretările din filmele francizei „Rambo”.