Tânără de 17 ani, vedetă pe Instagram, ucisă de iubitul ei. Bărbatul a postat online pozele cu cadavrul ei

Data actualizării: Data publicării:
Bianca Devins
FOTO: Captură CNN

O tânără care tocmai absolvise liceul și devenise foarte cunoscută pe rețelele sociale a fost ucisă de iubitul ei în acest weekend. Suspectul a postat apoi online fotografii cu cadavrul ei, potrivit anchetatorilor.

Bianca Devins a fost găsită moartă duminică, în Utica, New York, după ce un bărbat a sunat la 991, a mărturisit că a omorât o fată și avea de gând să-și pună capăt zilelor. Tânărul s-a înjunghiat în gât în momentul în care polițiștii au descins în locul indicat, relatează CNN.

Polițiștii au văzut apoi smocuri de păr brunet în încăpere, iar bărbatul, identificat drept Brandon Clark, de 21 de ani, a recunoscut că părul era al iubitei lui pe care tocmai o omorâse. În apartament a fost descoperit și cadavrul aproape decapitat al tinerei.

Cei doi s-au cunoscut pe Instagram

Polițiștii au aflat că cei doi s-au cunoscut în urmă cu două luni, pe Instagram, iar relația lor a devenit rapid una foarte apropiată. Sâmbătă, cei doi au fost la un concert în New York, de unde s-au întors după ora 22:00. Din motive încă neclare, s-au luat la ceartă, apoi s-a ajuns la crimă.

„Avem informații că bărbatul a fotografiat cadavrul și a distribuit imaginile pe platforma Discord (aplicație pentru gameri, pe care pot fi distribuite texte și clipuri - n.n.)”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

Brandon Clark a fost dus la spital, a primit îngrijiri medicale, iar anchetatorii spun că va supraviețui.

Cine a fost Bianca Devins

Familia Biancăi a transmis prin intermediul anchetatorilor o declarație prin care a mulțumit prietenilor și familiei pentru sprijin.

„Bianca avea 17 ani și era o artistă talentată, o soră iubitoare, verișoară și o tânără minunată, care a fost luată de lângă noi prea devreme. Acum se uită la noi de Sus, unde se joacă cu pisica ei, Belle”, se spune în mesajul familiei.

Bianca plănuia să înceapă din toamnă cursurile unui colegiu din Utica.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri