Tânără de 29 de ani condamnată la moarte pentru o crimă pe care a comis-o pentru a-și convinge iubitul să n-o părăsească

Data actualizării: Data publicării:
parker
Taylor Rene Parker, de 29 de ani, a fost condamnată la moarte în Texas

O tânără din statul american Texas, care a fost acuzată că și-a ucis prietena însărcinată pentru a-i fura copilul nenăscut, a fost condamnată miercuri la moarte.

Un juriu de la o instanță din Bowie, aproximativ 250 de kilometri de Dallas, format din șase bărbați și șase femei, a deliberat mai puțin de două ore înainte de a pronunța sentința pentru Taylor Rene Parker, de 29 de ani, potrivit presei locale citate de New York Post.

Parker a fost găsită vinovată de crimă pe 3 octombrie. Ea a ucis-o pe prietena ei, Reagan Michelle Simmons-Hancock, de 21 de ani, dar și pe fiica acesteia încă nenăscută, în octombrie 2020.

„Era singura mea soră. Trebuie să înțelegi ce ne-ai luat mie și familiei mele. Aveam doar 19 ani când am primit telefon și mi s-a spus că sora mea a murit”, i-a spus sora victimei lui Parker, într-o declarație emoționantă, înainte ca jurații să înceapă să delibereze.

În lunile care au precedat crima, Parker s-a prefăcut că este însărcinată pentru a-și convinge iubitul să n-o părăsească, au spus procurorii. Ea a purtat o burtă falsă, a falsificat ecografii, a postat pe rețelele sociale fotografii cu sarcina și impresii și chiar a organizat o petrecere pentru a dezvălui sexul copilului.

Parker, care nu poate să rămână însărcinată pentru că a suferit o histerectomie, i-a spus iubitului ei că urmează să nască în ziua crimei. Astfel, în dimineața de 9 octombrie 2020, Parker a lovit-o cu ciocanul în cap pe Simmons-Hancock și a înjunghiat-o de peste 100 de ori, după care i-a tăiat abdomenul cu un bisturiu și i-a scos copilul. Parker a fugit cu copilul - o fată, care a murit mai târziu.

Parker, care are dreptul să facă recurs, va fi mutată într-o unitate de detenție specială pentru condamnatele la moarte.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri