Sari la conținut

Tânăra găsită vinovată pentru că și-a convins iubitul să se sinucidă

O tânără de 20 de ani din SUA a fost găsită vinovată de omor prin imprudență de un judecător din Massachusetts, după ce i-a trimis iubitului ei zeci de mesaje în care îl încuraja să se sinucidă.

michelle carter

FOTO: People.com

Michelle Carter avea 17 ani când procurorii au spus prima oară că și-a încurajat prietenul de 18 ani să se sinucidă, închizându-se în camionul său plin cu monoxid de carbon.

Conrad a murit în iulie, 2014, intoxicat cu monoxid de carbon. El a fi luat această decizie după ce iubita sa, Michelle Carter, i-a trimis un mesaj în care îl încuraja:„ Acum este timpul, ești pregătit, trebuie doar s-o faci”. Adolescentul era deja în depresie din cauza divorțului părinților lui.

La un moment dat, tânărul s-a răzgândit și a ieșit din camion. În toată această perioadă, el comunica prin mesaje cu prietena sa, care i-a scris : „Du-te înapoi în camion”, iar el s-a întors.

Fata l-a convins pe tânăr că va fi „liber și fericit” după ce moare. Pe lângă asta, adolescenta nu a anunțat autoritățile sau familia lui Conrad, în timpul în care el stătea în camionul cu monoxid de carbon.

Cei doi au avut o relație la distanță timp de doi ani și comunicau cel mai des prin mesaje și apeluri telefonice. 

Michelle Carter riscă să stea 20 de ani în închisoare.