Tatăl lui Elon Musk spune că nu este mândru de fiul său

Data actualizării: Data publicării:
elon musk portret pe fond negru cu mimica dezamagita
Elon Musk. Foto: Win McNamee/ Getty Images

Tatăl lui Elon Musk a făcut o declarație surprinzătoare în timpul unui interviu, spunând că nu este mândru de fiul său miliardar, scrie The Guardian.

În timpul interviului la un post de radio din Australia, Errol Musk, în vârstă de 76 de ani, a fost întrebat dacă este mândru de realizările lui Elon.

„Nu. Știi, suntem o familie care facem multe lucruri de mult timp, nu este ca și cum am început brusc să facem ceva.”, a răspuns Errol.

Totuși, în interviul de luni, Errol a recunoscut că Elon, fondatorul Tesla și șeful SpaceX, a realizat destul de multe în comparație cu frații săi.

„Au văzut o mulțime de lucruri și am făcut multe lucruri împreună”, a spus Errol despre familia sa, referindu-se la călătoriile familiei în China sau în pădurile tropicale amazoniene. „Dar Elon a depășit cu adevărat așteptările”.

Totodată, Errol Musk a afirmat că fiul lui nu este mulțumit pe deplin de realizările lui și că „nu este atât de fericit pe cât și-ar dori să fie”.

„Este frustrat de progres și este de înțeles”, a spus Errol. „Știu că sună nebunesc, dar avem tendința să gândim așa ca familie. Acum are 50 de ani și încă mă gândesc la el ca la un băiețel. Dar are 50 de ani.”

Pe de altă parte, Errol a spus în timpul interviului că celălalt fiu al său, Kimbal Musk, este „mândria și bucuria” vieții sale. Kimbal are o avere cu o valoare netă estimată la 700 de milioane de dolari. Errol a afirmat că fiul lui cel mic a avut noroc în căsnicia cu Cristiana Wyly și petrec mult timp împreună și l-a compătimit pe Elon, despre care a spus că se teme că nu-și va putea găsi o parteneră care să renunțe la carieră pentru el. „Trebuie să găsească o femeie care să renunțe la ceea ce face și asta nu este ușor”, a mai spus Errol Musk.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri