Tatăl lui Meghan Markle, despre fiica sa: „Iubește să controleze tot, face parte din natura ei”

Data actualizării: Data publicării:
meghan markle thomas tatal colaj 2

Tatăl lui Meghan Markle a lansat luni un apel la reconciliere cu fiica sa, cu care nu a mai vorbit de la căsătoria acesteia cu prinţul Harry, în luna mai, informează AFP. El a mai declarat despre fiica sa că „iubește să controleze totul, dar nu a fost niciodată nepoliticoasă”.

meghan thomas markle colaj getty
FOTO: Gulliver/ Getty Images

"Te iubesc foarte mult, eşti fiica mea şi mi-ar plăcea foarte mult să aud noutăţi de la tine", a declarat Thomas Markle, 74 de ani, într-un interviu acordat canalului britanic ITV, scrie Agerpres.

"Oricare ar fi neînţelegerile noastre, trebuie să le putem rezolva, suntem din aceeaşi familie, aşa că te rog să mă contactezi", a adăugat el.

"Sper că se va rezolva, nu poate dura o veşnicie", şi-a exprimat speranţa Markle.

Septuagenarul, care locuieşte în Mexic, nu şi-a putut conduce fiica la altar pe 19 mai la Windsor, din cauza unei operaţii la inimă.

Tatăl lui Meghan a ţinut însă prima pagină a ziarelor după ce a acceptat să pozeze pentru paparazzi în schimbul unei sume de bani, punând familia regală în ipostaze stânjenitoare.

"Nu intenţionez să tac pentru restul vieţii mele. Îmi iubesc foarte mult fiica, ea trebuie să ştie asta, şi as aprecia cu adevărat dacă m-ar contacta sau dacă mi-ar trimite măcar un sms", a continuat Thomas Markle.

Fosta actriţă şi prinţul Harry aşteaptă primul lor copil în primăvara viitoare.

"Sper că totul va decurge bine şi (...) că voi putea să o văd pe mica Meghan sau pe micul Harry", a declarat viitorul bunic în timpul interviului pentru care nu a fost plătit, potrivit ITV.

Întrebat despre articolele din presa britanică care menţionează recent atitudinea exagerată pe care ar fi avut-o Meghan faţă de personalul familiei regale, Thomas Markle a declarat că fiicei sale i-a plăcut întotdeauna să ''controleze tot''.

"Iubeşte să controleze tot, face parte din natura ei, dar nu a fost niciodată nepoliticoasă din câte ştiu", a povestit el.

Două angajate ale ducesei de Sussex au anunțat, în ultimele luni, că renunță la posturi

Meghan Markle a stârnit controverse în presa britanică după ce două persoane din echipa ei au anunțat că renunță la serviciile lor pentru ducesa de Sussex.

Samantha Cohen, consiliera personală a lui Meghan Markle, va renunţa la postul său după ce ducesa de Sussex va naşte în primăvara anului viitor.

Cohen, în vârstă de 50 de ani, este poreclită „The Panther” (pantera, n.r.) datorită firii sale hotărâte. Ea a fost asistentă a reginei Elizabeth înainte de a începe să lucreze pentru prinţul Harry şi Meghan Markle, potrivit News.ro.

Informaţia privind plecarea ei din serviciul ducesei de Sussex a fost confirmată de The Times. Este a doua persoană din echipa lui Markle care renunţă la post în ultimele săptămâni.

Despre Meghan Markle se spune că este foarte dificilă şi o persoană cu care se lucrează greu.

Cohen a lucrat în departamentul de comunicare şi a petrecut 17 ani lucrând pentru familia regală.

Unul dintre rolurile ei este acela de a o învăţa pe Meghan Markle eticheta regală.

Un alt ajutor al lui Markle, Melissa Toubati, în vârstă de 39 de ani, a demisionat recent. Asistenta franceză a jucat un rol important în succesul nunţii regale. Ea a renunţat la post după ce „a avut de suportat prea multe”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri