Terry Crews: Am fost agresat sexual de un producător de la Hollywood

Data actualizării: Data publicării:
Spike TV's 10th Annual Guys Choice Awards - Show
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Actorul Terry Crews a declarat că a fost agresat sexual de un producătorul de la Hollywood, asta în contextul în care un scandal sexual pare să ia amploare la Hollywood după ce  tot mai multe nume grele îl acuză de hărțuire sexuală pe Harvey Weinstein.

Spike TV's 10th Annual Guys Choice Awards - Show
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Terry Crews, fost jucător de fotbal american la Los Angeles Rams sau San Diego Chargers, dar și actor în sitcomuri precum Brooklyn Nine-Nine, a recunoscut pe pagina sa de Twitter că a fost agresat sexual de un producător de la Hollywood, relatează The Guardian.

Tot acest scandal cu Harvey Weinstein îmi dă PTSD (n.r. -stres post traumatic). De ce? Pentru că aceste tipuri de lucruri mi s-au întâmplat mie”, a scris actorul.

Am decis să nu merg mai departe pentru că n-am vrut să fiu ostracizat- pentru că este o persoană cu putere și influență”, a mărturisit Terry Crews.

Actorul povestește că producătorul s-a dezbrăcat în fața lui și a soției lui și a început să facă gesturi neadecvate. Cei doi erau șocați, dar au decis să nu meargă totuși mai departe în a-l denunța pe producătorul în cauză.

Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie se află printre numele grele de la Hollywood care l-au acuzat pe Weinstein de comportament nepotrivit.

În articolul din New York Times publicat marți, Paltrow a afirmat că, pe când avea doar 22 de ani, Weinstein a chemat-o în camera lui din hotelul Peninsula Beverly Hills pentru o întâlnire de lucru, care s-a terminat cu el atingând-o și sugerând să meargă în dormitor pentru masaje.

Paltrow spune că a refuzat aceste presupuse avansuri, iar apoi le-a spus despre ele prietenilor, membrilor familiei și lui Brad Pitt, care pe atunci era partenerul ei. Actorul l-ar fi confruntat pe Weinstein și, potrivit Entertainment Tonight, i-ar fi cerut cu insistență ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri