Toto Cutugno spune că trebuia să fie în avionul care s-a prăbușit lângă Soci

Data publicării:
Toto Cutugno
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Zi de doliu naţional în Rusia după tragedia aviatică de ieri în care şi-au găsit sfârşitul 92 de oameni. Primele 10 corpuri recuperate din Marea Neagră au fost transportate la Moscova unde vor avea loc funeralii.

Un avion al Armatei Ruse care ducea în Siria un celebru cor ce urma să cânte pentru soldaţii Moscovei aflaţi în Asia s-a prăbuşit ieri în Marea Neagră în zona Soci.

Printre cei care ar fi trebui să fie în avionul morţii este şi celebrul star italian Toto Cutugno. Fusese invitat să cânte alături de corul Alexandrov, dar a renunţat la deplasare pentru că avea alte contracte.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt înconjurate de mister. Aeronava a decolat normal de la Soci şi nu a lansat niciun SOS înainte să cadă în mare.

În urma prăbuşirii avionului Tu-154 au murit 92 de oameni. Între aceştia erau 65 de membri ai corului Alexandrov al Armatei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri