Trei frați au fost găsiți morți pe o plajă din New York. Poliția crede că au fost înecați de mamă

Data actualizării: Data publicării:
copii-new-york
Trei frați au fost găsiți morți pe o plajă din New York FOTO: Profimedia Images

Trei copii au fost găsiți morți pe plaja de lângă faimoasa promenadă Coney Island din Brooklyn, New York, luni, iar poliția crede că ar fi fost înecați de mama lor.

Cadavrele celor trei frați în vârstă de 7 ani, 4 ani și 3 luni, au fost găsite după o căutare de aproape trei ore, care a început în zorii zilei, după ce o rudă îngrijorată a sunat la poliție anunțând că mama intenționa să „le facă rău copiilor”, potrivit ABC News.

Mama, identificată drept Erin Merdy, de 30 de ani, a fost găsită la o oră și jumătate după apel, desculță și udă, la 3 kilometri de locul în care ulterior au fost găsiți copiii.

Polițiștii au dus-o la secție și au încercat să o interogheze. „Până acum, nu a spus nimic”, a spus șeful departamentului de poliție din New York, Kenneth Corey.

Căutarea copiilor s-a intensificat după ce a fost găsită mama. Poliția a trimis un elicopter și în acțiune au fost implicate și unități maritime. Copiii au fost găsiți la mal, în jurul orei 4:30, pe o plajă retrasă.

Echipajele medicale au încercat să-i resusciteze, însă eforturile au fost zadarnice.

Mama lui Erin Merdy, Jacqueline Scott, de 56 de ani, a declarat pentru presă că fiica ei era o mamă iubitoare, dar că traversa o perioadă dificilă. „E posibil să fi trecut printr-o depresie postpartum”, a spus ea.

Scott a mai spus că a încercat să vorbească cu fiica ei duminică. „Am luat legătura cu ea duminică și mi-a spus că spăla rufe. Am mai încercat să o sun de două ori apoi și nu mi-a mai răspuns.”

Cadavrele copiilor au fost găsite la trei străzi distanță de clădirea în care locuiește Merdy. Un angajat al complexului de locuințe a spus că familia se mutase aici în urmă cu un an și în acest interval nu au fost sesizate abuzuri asupra copiilor.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri