Trump a anunțat închiderea temporară a graniței comune SUA - Canada. Schimburile comerciale nu vor fi afectate

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Departs White House For National Institutes Of Health
FOTO: Getty Images

Președintele, Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a anunțat, pe contul său de Twitter, închiderea temporară a graniței SUA - Canada pentru toate deplasările considerate neesențiale, pe fondul răspândirii cazurilor de infectare cu coronavirus. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Pe baza unui acord reciproc, vom închide temporar frontiera noastră de nord cu Canada pentru toate deplasările neesenţiale. Schimburile comerciale nu vor fi afectate", a anunțat Donald Trump.

A fost depășit pragul de 200.000 de cazuri de COVID-19 în lume

Numărul cazurilor de coronavirus la nivel global a depășit pragul de 200.000. Sunt înregistrate peste 8.000 de decese, în timp ce peste 82.000 de pacienți au fost declarați vindecați.

Potrivit centralizărilor făcute de Universitatea Johns Hopkins, care adună bilanțurile oficiale date de fiecare țară la interval de câteva ore, sunt 201.530 de cazuri. Worldometer, care centralizează în timp real anunțurile oficiale venite din fiecare țară, a contabilizat 203.612 de cazuri.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri