Turistă violată într-o toaletă publică din centrul Parisului, într-o „zonă foarte sigură”. Iubitul ei o aștepta afară

Data actualizării: Data publicării:
Paris Cafe Terraces Reopen With Easing Of Monthlong Lockdown
Turiști pe malul Senei, la Paris FOTO: Getty Images

Un tânăr de 23 de ani a fost pus sub acuzare și arestat preventiv după ce o turistă din SUA a fost violată într-o toaletă publică din centrul Parisului, într-o zonă foarte aglomerată și considerată a fi foarte sigură.

Femeia, de 27 de ani, ieșise la plimbare împreună cu iubitului ei pe malul râului Sena, sâmbătă seara, în inima cartierului turistic din Paris, nu departe de Catedrala Notre Dame și de primăria Parisului.

Promenada de pe malul râului este aglomerată atât ziua, cât și noaptea, cu turiști și localnici care ies la plimbare sau la terase.

În jurul orei 1:00 dimineața, femeia s-a oprit să folosească o toaletă publică de lângă podul Louis-Philippe din arondismentul al patrulea. Toaleta, aflată foarte aproape de barurile locale, este considerată sigură și bine întreținută, fiind deschisă în urmă cu 6 ani, când zona respectivă a devenit una destinată exclusiv pietonilor și când au fost puse în funcțiune și alte facilități.

Potrivit Le Parisien, citat de The Guardian, iubitul tinerei a așteptat-o un timp, după care a început să se îngrijoreze că aceasta lipsea prea mult timp. S-a apropiat de toaletă și a auzit un plâns, iar când a intrat, și-a găsit iubita atacată.

Agenții de pază din zonă au sărit în ajutor, iar poliția l-a arestat în scurt timp pe bărbatul care locuiește în Asnières-sur-Seine, în afara Parisului. La prima audiere, el a negat violul și a spus că femeia își dăduse acordul pentru a întreține relații intime.

Tânăra a fost dusă imediat la un spital din Paris, iar după ce a dat declarații la poliție, ea și iubitul ei au luat primul zbor spre SUA.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri