Un actor brazilian dat dispărut în ianuarie a fost găsit mort, îngropat sub podeaua unei case

Data actualizării: Data publicării:
actor
Actorul Jefferson Machado Costa a dispărut în luna ianuarie FOTO: Instagram/ Jefferson Machado Costa

Cadavrul actorului brazilian Jefferson Machado Costa, care a dispărut în luna ianuarie, a fost găsit îngropat într-o ladă din lemn, la 2 metri sub podeaua unei case.

Jefferson a fost actor de televiziune, care a jucat în mai multe filme braziliene, dar a fost implicat și în procesul de producție, potrivit Globo.

Actorul de 44 de ani a fost văzut ultima dată pe 27 ianuarie, iar mama lui, Maria das Dores, a spus că a vorbit ultima oară cu el pe 29 ianuarie, când i-a spus că urma să meargă la un interviu pentru un job nou și că stătea acasă la un prieten.

Machado a fost declarat dispărut în mod oficial pe 9 februarie, după ce familia a aflat că cei opt câini ai lui au fost raportați ca fiind abandonați în casa pe care actorul o avea în zona de vest a orașului Rio de Janeiro.

Mama lui începuse să se îngrijoreze după ce a primit mesaje cu greșeli de ortografie și nu a mai primit niciun telefon de la el.

La începutul acestei săptămâni, poliția a percheziționat o anexă de pe o proprietate din Rio de Janeiro și a descoperit cadavrul lui Jefferson legat și îngropat într-o ladă din lemn sub podea.

Proprietatea aparține unei femei care a spus că a închiriat spațiul respectiv unei persoane care este acum pe lista suspecților.

Lada fusese îngropată la aproximativ 2 metri sub podea și a fost nevoie de nouă persoane pentru a-l scoate din pământ.

Poliția l-a identificat pe Machado după amprente. S-a stabilit că lada în care a fost pus era a lui și a dispărut de la el de acasă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri