Un actor din „Game of Thrones” s-a căsătorit în secret

Data actualizării: Data publicării:
momona shutterstock
FOTO: Shutterstock

Actorul Jason Momoa, cunoscut mai ales pentru interpretarea rolurilor Ronon Dex din ”Stargate Atlantis” şi Khal Drogo din ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, s-a căsătorit în secret, în urmă cu câteva săptămâni, cu partenera lui de viaţă, actriţa Lisa Bonet, cunoscută din ”The Cosby Show”, cu care are o relaţie de 12 ani, informează The Daily Mail.

karl dhrogo
FOTO: Shutterstock

Potrivit UsWeekly, deşi se zvonea că cei doi s-ar fi căsătorit în 2007, aceştia s-au căsătorit oficial în urmă cu câteva săptămâni, la locuinţa lor din Topanga, California, aflată la o distanţă de cinci ore cu maşina de Los Angeles, notează News.ro.

Actorii au obţinut certificatul de căsătorie pe 2 octombrie, la Los Angeles County Registrar-Recorder.

Jason Momoa, în vârstă de 38 de ani, şi Lisa Bonet, în vârstă de 49 de ani, s-au cunoscut în anul 2005 şi au împreună doi copii – Lola, în vârstă de 10 ani, şi Nakoa-Wolf, în vârstă de 8 ani. Momoa s-a îndrăgostit de Lisa Bonet după ce a văzut-o în producţia ”The Cosby Show”.

”Se pare că nu au fost căsătoriţi oficial până în urmă cu câteva săptămâni. Ei au spus că şi-au făcut mariajul «oficial»”, a spus o sursă.

Zoë Kravitz, fiica actriţei Lisa Bonet cu fostul ei soţ, Lenny Kravitz, a fost prezentă la ceremonie. Între invitaţi s-au numărat şi actorii Alicia Vikander şi Michael Fassbender, precum şi câţiva colegi de filmare ai lui Jason Momoa.

”Rămâne apropiat de oamenii cu care lucrează la filme şi este un om foarte amabil. A fost o petrecere mare şi au venit invitaţi din afara oraşului”, a spus aceeaşi sursă.

Jason Momoa va putea fi văzut în rolul Aquaman în ”Liga Dreptăţii/ Justice League”, care va avea premiera pe 17 noiembrie în Statele Unite ale Americii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri