Un adolescent este acuzat că și-a ajutat prietena să se sinucidă. El a filmat momentul

Data actualizării: Data publicării:
Jchandra Brown tanara omorata
Un tanar este acuzat că și-a ajutat prietena să se sinucidă. FOTO: Facebook

Un tânăr din Utah, SUA, este acuzat de omor pentru că și-ar fi ajutat o prietenă, în vârstă de 16 ani, să se spânzure. Adolescentul a recunoscut că este vinovat de o altă infracțiune însă, mai puțin gravă.

Jchandra Brown tanara omorata
Un tanar este acuzat că și-a ajutat prietena să se sinucidă. FOTO: Facebook

Procurorii îl acuză pe Tyerell Przybycien, în vârstă de 19 ani, că a contribuit la moartea prietenei lui, Jachandra Brown, în mai 2017. El ar fi ajutat-o pe fată să se spânzure, într-o pădure, după ce i-a cumpărat funia, i-a prins-o de copac și i-a pus la dispoziție un scaun, potrivit People.

Procurorii spun că Przybycien este fascinat de moarte și a fost entuziasmat de faptul că o poate ajuta pe fată, după ce i-ar fi trimit un mesaj unui prieten: „E ca și cum scap ușor după ce am omorât pe cineva”.

Adolescentul nu doar că ar fi fost prezent în momentul în care fata a trecut în neființă, dar a și filmat momentul. După ce tânăra și-a pus funia la gât a inhalat un aersol care îi permitea să-și piardă cunoștința înainte.

Autoritățile spun că în video se poate observa cum fata chicotește înainte să-și piardă cunoștința și să cadă de pe scaunul pe care îl folosea ca sprijin.

Przybycien continuă să filmeze spunându-i fetei „Confirmă-mi dacă ești ok”. Videoclipul se încheie după ce bărbatul spune „Cred că o să las asta aici acum”.

La scurt timp, corpul fetei a fost descoperit de o persoană care trecea prin zonă, iar adolescentul a fost găsit plângând nu de parte de cadavrul fetei.

Procurorii spun că dacă tânărul nu o ajuta, cel mai probabil fata nu ar fi reușit să-și pună planul în aplicare și nu ar fi murit.

Przybycien riscă închisoare pe viață în acest caz. De asemenea, tânărul și-a recunoscut recent vinovăția pentru o altă acuzație, mai exact că deține materiale pornografice cu copii și cu scene violente.

Przybycien urmează să fie audiat din nou la începutul lui decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri