Video Un american a mâncat 76 de hot dogs în 10 minute, stabilind un nou record

Data publicării:
hotdogs
Sursa foto: Captură YouTube

Un american, campion în arta devorării de hot dogs, şi-a doborât propriul record duminică, înghiţind 76 în 10 minute în timpul unei competiţii desfăşurate la New York, informează AFP.

Joey Chestnut, cunoscut sub porecla de "Jaws", a câştigat pentru a 14-a oară tradiţionalul concurs internaţional Nathan's Hot Dog Eating Contest, care se desfăşoară anual pe 4 iulie, cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite.

Campionul, care înghiţise 75 de hot dogs anul trecut, şi-a zdrobit concurenţii, înghiţind cu 26 de hot dogs mai mult decât concurentul situat pe locul al doilea, Geoffrey Esper, scrie Agerpres.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus, competiţia nu a putut avea loc în exteriorul restaurantului de hot dogs Nathan's din Coney Island, Brooklyn, ci pe un stadion de baseball din apropiere, unde se aflau 5.000 de spectatori.

"M-am simţit bine pentru că au fost fani", a declarat Joey Chestnut pentru canalul sportiv ESPN, care a transmis evenimentul, după ce ediţia din 2020 s-a desfăşurat în interior, fără spectatori şi în spatele plexiglasului, pentru a limita riscul răspândirii coronavirusului.

Chestnut a câştigat 14 din ultimele 15 concursuri de la victoria sa împotriva japonezului Takeru Kobayashi, de şase ori campion, în 2007. Singura dată înfrângere din această perioadă a fost împotriva lui Matt Stonie în 2015.

La competiţia dedicată femeilor, Michelle Lesco a înghiţit 30 de hot dogs şi trei sferturi impunându-se în faţa lui Sarah Rodriguez, clasată pe locul al doilea. De şapte ori campioana Miki Sudo nu şi-a putut apăra titlul, deoarece aşteaptă primul său copil în această lună.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri