Un autobuz a căzut în apă de la 50 de metri, în China. Șoferul se luase la bătaie cu o pasageră

Data publicării:
autobuz china

Un autobuz plin cu pasageri a căzut 50 de metri în gol și a ajuns în fluviul Yangtze, în China, duminică, iar 13 persoane au murit și alte două sunt date dispărute. Imaginile surprinse în autobuz, cu câteva secunde înainte de tragedie arată că, accidentul s-a petrecut din cauză că șoferul se certa cu o pasageră, iar aceasta a început să îl lovească, scrie BBC News.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Primele relatări de la locul accidentului indicau că șoferul ar fi încercat să evite un autoturism intrat pe contrasens, a tras de volan și a căzut de pe pod în apă. Însă două filmări publicate recent arată că lucrurile nu au stat așa.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere din autobuz, se vede cum șoferul gesticulează nervos spre o pasageră, iar aceasta începe să îl lovească. Șoferul ripostează și el, înainte ca autobuzul, care circula cu viteză, să intre pe contrasens și să treacă prin barierele de securitate ale podului, apoi să se prăbușească 50 de metri.

Poliția a declarat oficial că scandalul iscat între șofer și pasageră este cauza accidentului în care 13 oameni au murit, printre care și șoferul, iar alți doi sunt încă dați dispăruți.

Pasagera care s-a certat cu șoferul a fost identificată drept o femeie de 48 de ani, pe nume Liu. Aceasta era furioasă că autobuzul nu oprise la stația la care voia ea să coboare. Ea l-a lovit pe șofer cu telefonul mobil, când acesta a refuzat să oprească și să o lase să coboare.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri