Ghinion după petrecerea burlăcițelor. Avionul care le transporta s-a prăbușit

Data actualizării: Data publicării:
avion

Cel puţin 11 oameni au murit după că un avion privat înregistrat în Turcia s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă din Iran. Aeronava plecase din Emiratele Arabe Unite şi ar fi trebuit să ajungă la Istanbul.

ACTUALIZARE. Crucea Roşie din Iran a anunţat că a recuperat toate trupurile neînsufleţite din epavă. La manşă era o femeie cu experienţă, care fusese în trecut pilot de elicopter în aviaţia turcă. Înaintea prăbuşirii, aceasta ar fi anunţat turnul de control că se confruntă cu o defecţiune tehnică.


Potrivit presei turce la bord s-ar fi aflat fiica unui om de afaceri turc care se întorcea din Dubai alături de 7 prietene care participaseră la o petrecere a burlăciţelor.

Avionul aparţinea unui bogat om de afaceri din Turcia iar la bord se aflau fiica acestuia şi prietenele ei. Alături de ele au murit şi trei membri ai echipajului. 

Crucea Roşie din Iran spune că 7 echipaje de salvare au fost trimise spre locul tragediei. Zona este însă greu accesibilă.

Martorii povestesc că au văzut pe cer o bilă de foc care a lovit mai apoi vârful muntelui. Alţii spun că avionul s-a prăbuşit şi apoi a luat foc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri