Un băiat a mărturisit pe Instagram că și-a ucis prietena și a cerut ajutor pentru a ascunde cadavrul

Data actualizării: Data publicării:
tanar cu haina portocalie
Un băiat a mărturisit pe Instagram că și-a ucis prietena FOTO: Bensalem Police Department

Un băiat de 16 ani, din Pennsylvania, care a mărturisit într-o conversație pe Instagram că a ucis o fată, le-a spus polițiștilor atunci când a fost arestat că „a fost un accident”.

Poliția din Bensalem, Pennsylvania, a primit vineri după-amiază un apel din partea unei adolescente care a anunțat că a primit un apel video și mesaje de la Joshua Cooper în care acesta a spus că a ucis pe cineva și i-a cerut ajutorul pentru a ascunde cadavrul, potrivit CNN.

Când poliția a ajuns la casa lui Cooper, acesta nu a fost găsit. În schimb a fost găsit cadavrul unei fete de 13 ani care a fost identificată de familie după bijuteriile pe care le purta. Potrivit polițiștilor, aceasta fusese împușcată cu o armă de „de calibru mare”.

Cooper a fost prins și arestat mai târziu. În timpul audierilor le-a spus polițiștilor că și-a petrecut după-amiaza împreună cu victima acasă, urmărind împreună un serial Netflix. El a mai spus că avusese o relație cu fata respectivă.

Cooper le-ar fi spus anchetatorilor că a deschis seiful în care tatăl lui își ținea arma mai devreme în acea zi. A mai spus că a sortat muniția și a reorganizat armele, însă mama lui a „încheiat” audierea înainte ca polițiștii să afle cursul evenimentelor.

Cooper este programat să fie prezentat în instanță pe 7 decembrie.

Bensalem este un oraș din comitatul Bucks, cu aproximativ 60.000 de locuitori, la o jumătate de oră de Philadelphia.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri