Sari la conținut

Un bărbat a rămas blocat într-un bancomat. Cum a reușit să iasă

Un bărbat a rămas blocat aproximativ două ore într-un bancomat, după ce a rămas prins în spațiul extrem de îngust în timp ce încerca să schimbe o încuietoare electronică. El a reușit să iasă după ce a băgat bilețele cu numărul șefului său prin fanta care elibera chitanțele.

KRISTV.com | Continuous News Coverage | Corpus Christi

Polițiștii din orașul Corpus Christi, din statul american Texas, au avut de-a face cu o situație cu totul nemaiîntâlnită. Ei l-au scos pe un angajat care se ocupa de mentenanța bancomatelor după ce a rămas blocat într-un bancomat din oraș.

Bărbatul și-a lăsat telefonul în mașină, așa că a trebuit să fie inventiv pentru a scăpa din spațiul extrem de mic.

Și-a lăsat telefonul în mașină și a mers să instaleze o nouă încuietoare la ușă, dar a rămas blocat în spațiul unde era bancomatul”, a spus Richard Olden, unul dintre poliţiştii care au intervenit în acest caz.

Între timp, unii localnici au folosit bancomatul doar că, pe lângă bani, primeau și bilețele cu mesajul: „Ajutor, vă rog. Am rămas blocat înăuntru și nu am telefon. Sunați-l pe șeful meu”.

Ei au crezut că e o glumă, așa că au sunat la poliție. Atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului și au început să vorbească cu „bancomatul”, o voce le-a răspuns. Ei l-au sunat pe șeful angajatului, care le-a confirmat că nu e vorba despre un furt, apoi au dărâmat ușa și au reușit să-l scoată pe bărbat.

 

Pe aceeași temă

Povara datoriilor revine

MUNCHEN - Creșterea economică globală accelerează. Dar, înainte să deschidem șampania, trebuie să admitem că sporirea...