Un bărbat care a adormit într-un taxi a aflat la destinație că are de plătit o sumă uriașă. Explicația șoferului: „Sunt nou”

Data actualizării: Data publicării:
aparat taxi
Un bărbat care a adormit într-un taxi a aflat la destinație că are de plătit o sumă uriașă FOTO: classyryan/TikTok

Un bărbat din Melbourne care a adormit într-un taxi a aflat la destinație că are de plătit 468 de dolari australieni, adică aproximativ 280 de euro, după o oră de mers.

Bărbatul, care se numește Ryan, a postat pe TikTok un video în care îl confruntă pe șoferul de taxi în legătură cu tariful substanțial perceput pe cursa de la aeroportul din Melbourne până la suburbia Berwick, aflată la 75 km distanță.

Te-am adus de la aeroport. Sunt taxe pe drum, de autostradă”, i-a explicat taximetristul. Apoi i-a completat: „Sunt taximetrist nou. Știu doar ce spune aparatul de taxat, cum o să plătești, prietene?”, potrivit Yahoo News.

Potrivit unui ghid al prețurilor la taxi, călătoria ar fi trebuit să coste aproximativ 146 de dolari australieni noaptea, adică 85 de euro, și cel mult 161 de dolari (95 de euro) în timpul orelor de vârf. Dar suma afișată de aparat a fost de aproape trei ori mai mare.

Când Ryan a cerut explicații încercând să înțeleagă de ce călătoria l-a costat atât de mult și ce s-a întâmplat cât timp a dormit, adică 20-30 de minute, șoferul a devenit defensiv. „Prietene, nu te mai plânge de mine... Sunt șofer de taxi, nu manager de bancă”, a spus el enervat. „Ce-ar fi să plătești acum și mâine să verifici ce naiba s-a întâmplat”, a mai spus șoferul.

Dar când a scos cardul să plătească, Ryan a observat că suma totală era chiar mai mare, de 486,72 de dolari, nu 468, pentru că se adăugase taxa de rezervare.

Clipul postat de Ryan, cu numele sugestiv „Să nu adormi niciodată într-un taxi”, a fost vizualizat în câteva ore de peste 300.000 de persoane. Evident, toți cei care l-au urmărit au reacționat enervați de situație și l-au sfătuit pe Ryan să meargă la poliție.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri