Condamnat să plătească peste 1 milion de dolari pentru piraterie

Data actualizării: Data publicării:
revenant imdb

Un bărbat din California a furat şi a distribuit pe internet copii ale filmului „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, produs de 20th Century Fox, cu şase zile înainte ca pelicula să aibă premiera. Studioul îi cere daune de 1,12 milioane de dolari the studio, potrivit The Independent.

revenant imdb

FOTO: imdb

Bărbatul de 31 de ani, care a lucrat la Fox, a pledat vinovat. El a furat copii ale filmului regizat de Alejandro González Iñárritu, precum şi ale filmului „Snoopy şi Charlie Brown: Filmul Peanuts/ The Peanuts Movie”, pe care le-a încărcat online ilegal, potrivit News.ro.

Un tribunal federal l-a găsit vinovat pentru copierea unor filme pe vremea când lucra la studio anul trecut, şi, pe lângă amendă, judecătorul a decis să stea în arest la domiciliu opt luni, cu un termen de supraveghere de doi ani.  

Mai mult de un milion de oameni au descărcat timp de şase săptămâni, filmul care i-a adus lui Leonardo DiCaprio primul Oscar din carieră.

Potrivit procurorului, acţiunile bărbatului au afectat interesele studioului. 

Filmul „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” a avut un profit de 533 de milioane de dolari, în timp ce „Snoopy şi Charlie Brown: Filmul Peanuts” a avut câştiguri de 246 milioane de dolari. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lungmetrajul „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant” este o dramă despre răzbunare şi supravieţuire.

Leonardo DiCaprio interpretează rolul unui vânător şi comerciant de blănuri, Hugh Glass, care, după ce est atacat de un urs, este părăsit în pădure de colegii săi, într-o expediţie organizată în America de Nord, în anii 1820. Însă el reuşeşte să supravieţuiască, în pofida condiţiilor vitrege ale iernii americane, şi vrea să se răzbune.

Cineastul mexican Alejandro Gonzalez Iñárritu a câştigat premiul Oscar la categoria „cel mai bun regizor” cu lungmetrajul „The Revenant”, la cea de-a 88-a gală de decernare a trofeelor atribuite de Academia de film americană 2016. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri