Un bărbat care făcea poze la locul unui accident grav, obligat de polițiști să se uite la trupurile morților, în Germania

Data publicării:
barbat scos din masina de politie, in germania
Accident grav în Germania FOTO: captură video rtl.de

Două persoane au murit duminică seară, într-un accident grav petrecut lângă Frankfurt. Unul din martorii scenelor teribile nu s-a putut abține, a scos telefonul și a început să facă poze la locul impactului.

Gestul l-a scandalizat pe unul din polițiștii aflați la fața locului. Ofițerul l-a făcut pe șoferul curios să coboare din mașină și apoi l-a obligat să privească trupurile neînsuflețite, explicându-i că astfel de poze nu ar trebui să fie pe mobilul lui.

Accidentul s-a produs în momentul în care un camion a spulberat două autoturisme avariate, care staționau pe banda de urgență a autostrăzii A3, la ieșire din Frankfurt, relatează RTL.

În zona impactului s-a produs un blocaj, iar unul din șoferii opriți în coloană a vrut „amintiri”, așa că a scos telefonul și a început să facă poze cu locul accidentului. Polițiștii care l-au văzut l-au scos pur și simplu din mașină, l-au condus pe curios lângă un trup neînsuflețit acoperit cu o prelată și i-au explicat că nu ar trebui să aibă în telefon astfel de poze. „Fotograful” riscă și o amendă mare pentru gestul său, potrivit legislației germane.

Două persoane - un bărbat și o femeie - au murit în urma accidentului, iar o a treia este în stare gravă la spital.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri