Un bărbat din Florida a fost înghițit de pământ în timp ce dormea

Data publicării:
02032013 20florida-52485

Jeff Bush dormea, în momentul în care pământul s-a surpat. Ceilalţi membri ai familiei au auzit un zgomot asurzitor venind dinspre dormitorul lui.

„Pur şi simplu podeaua camerei s-a căscat. Membrii familiei l-au auzit pe tânăr strigând din groapă, dar nu l-au putut vedea”, a povestit Ron Rogers, şef Departament Pompieri.

Fratele său a încercat să îl salveze, însă fără succes. Ba chiar era să fie şi el înghiţit de pământ, dacă nu-i sărea în ajutor primul pompier sosit la locul tragediei.

„M-am aruncat în groapă, l-a strigat. Pot să jur că l-am auzit când mă striga pe nume şi îmi cerea să-l ajut. Şi eu nu am putut să fac nimic”, a spus bărbatul.

Întreaga cameră a dispărut în groapa cu un diametru de aproximativ 10 metri şi adâncă de şase metri. Pompierii au încercat să coboare în groapă în căutarea tânărului, dar au renunţat, pentru că pământul continua să se năruie. Casele din apropiere au fost evacuate, ca măsură de precauţie. Nu este primul crater apărut din senin în Florida.

„În Florida, în sol se află un sistem de caverne subterane care sunt pline cu apă. Cu timpul, apa le erodează, iar acestea se surpă”, a explicat Ron Rogers.

În momentul tragediei, în casă se mai aflau alte cinci persoane, patru adulţi şi un copil. Toţi sunt acum în siguranţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri