Un bărbat din SUA s-a dus la Poliție cu un cadavru în portbagaj și le-a spus ofițerilor că mai are trei acasă

Data publicării:
Mass Shooting In San Bernardino Leaves At Least 14 Dead
Foto: Gulliver/Getty Images

Un bărbat a intrat, luni după amiază, într-o secție de poliție din California și le-a spus ofițerilor că are în porbagajul mașinii sale, pe care a parcat-o în fața instituției, un cadavru. Apoi a făcut o mărturisire care i-a uluit pe polițiștii.

Bărbatul în cauză i-a anunțat pe polițiștii din Mt. Shasta că acasă, în Roseville, la aproape 300 de kilometri distanță, mai are alte trei cadavre, iar el i-a ucis pe toți acești oameni, a declarat pentru CNN Josh Simon, șeful Poliției Roseville.

Citește și: Copil de 9 ani, acuzat oficial în SUA de omor în masă, după ce a ucis 5 oameni. „La vârsta asta nu știe că Moș Crăciun nu există”

Ofițerii din Roseville au aflat despre mărturia bărbatului la orele prânzului, când au primit un apel de la Mt. Shasta, prin care erau anunțați că suspectul fusese reținut.

Josh Simon a spus că ancheta este în plină desfășurare și nu poate furniza prea multe detalii. Anchetatorii spun, însă, că nu a fost vorba de un act întâmplător și că suspectul și victimele se cunoșteau.

Identitățile celor cinci persoane nu au fost dezvăluite.

"Singurul suspect implicat în acest incident este în arest și, în acest moment, nu există nicio amenințare pentru comunitatea noastră", a mai spus Simon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri