Un bărbat s-a căsătorit cu iubita lui în ziua înmormântării ei. „Nu o să renunț niciodată la tine”

Data publicării:
nunta, casatorie, cuplu casatorit
Foto: GettyImages

Un bărbat din China s-a căsătorit cu iubita lui decedată, în timpul ceremoniei de înmormântare, pentru a arăta cât de mult a iubit-o. În plus, el a vrut să-i îndeplinească femeii pe care a iubit-o o ultimă dorință - aceea de a fi mireasă.

Xu Shinan, 35 de ani, era împreună cu iubita lui, Yang Liu, de 12 ani. Femeia a murit de cancer la sân, înainte să își îndeplinească visul de a se căsători, potrivit Daily Mail.

Yang a fost îmbrăcată în rochie albă și a fost înconjurată de 169 de buchete de trandafiri roz când Xu și-a rostit jurămîntele de credință. Ceremonia specială a avut loc la finele săptămânii trecute, în Dalian, estul Chinei. La ea au asistat familiile și prietenii celor doi tineri.

Soția mea, să nu îți faci griji! Nu o să renunț niciodată la tine”, a spus Xu la căpătâiul „soției”.

Yang a murit pe data de 14 octombrie, la vârsta de 34 de ani, după ce a luptat cu cancerul cinci ani și jumătate. Xu a vegheat-o 24 de ore din 24, timp de șapte zile după deces, așa cum spune tradiția chineză.

„Soția mea mi-a spus că nimeni nu are voie să plângă când moare. Mi-am reținut lacrimile în ziua înmormântării, dar atunci când a fost dusă la crematoriu nu am mai putut să rezist”, a spus bărbatul.

Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2013 și-au depus actele în vederea căsătoriei, dar în timpul pregătirilor pentru nuntă, tânăra a fost diagnosticată cu boala cumplită și au amânat evenimentul.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri