Un bărbat și-a chemat părinții din India ca să-l ajute să-și bată soția

Data actualizării: Data publicării:
pjimage__47__8col

Trei cetățeni din India au fost arestați la finalul săptămânii trecute în statul american Florida după ce polițiștii au găsit, în urma unei percheziții domiciliare, o femeie bătută și pe copilul ei în locuința din Hillsborough, scrie cotidianul Tampa Bay Times.

Femeia de 33 de ani era „bătută rău și avea vânătăi pe tot corpul”, în urma bătăilor primite de la soțul ei și de la părinții acestuia. Anchetatorii au stabilit că violențele au durat o perioadă lungă de timp.

Ei au fost alertați după ce femeia a vorbit despre abuzurile domestice cu părinții din India, iar aceștia au sunat la poliția americană.

Atunci când au ajuns la domiciliul celor doi soți, femeia a strigat să o ajute, iar polițiștii au intrat în forță și l-au arestat pe bărbat și pe părinții acestuia.

Ulterior, anchetatorii au aflat că bărbatul și-a chemat părinții din India ca să o „consilieze și disciplineze” pe soția sa pentru că era „neascultătoare”.

Într-una dintre dispute, unul dintre bunici a mers până acolo încât și-a lovit și nepotul de un an.

Acum, cei trei sunt acuzați de violență domestică, amenințarea cu o armă albă, sechestru de persoane, abuz asupra minorilor, complicitate la abuz asupra minorilor și interzicerea accesului la numărul de urgență.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri