Un bărbat și-a înscenat moartea după ce soția lui a angajat un asasin să-l ucidă

Data publicării:
ramon sosa si sotie
FOTO: Twitter/ PA Real Life

Un antrenor de box din Houston, Texas, și-a înscenat propria moarte după ce a aflat că soția lui a plătit un asasin să-l omoare.

ramon sosa si sotie
FOTO: Twitter/ PA Real Life

Ramon Sosa, un antrenor de box în vârstă de 50 de ani, a aflat de la un fost elev de-al lui că soția sa, Maria, a plătit 1.500 de lire pentru ca soțul său să fie asasinat, relatează Metro.

Drept urmare, bărbatul a apelat la ajutorul autorităților și și-a înscenat moartea. El s-a lăsat fotografiat, întins într-o groapă, fără tricou, cu urme de sânge pe față și cu o „gaură de împușcătură” în tâmplă. Bărbatul stătea cu ochii închiși, astfel încât să pară cât mai veridic. Totul a fost însă aranjat chiar de el și de un agent FBI în încercarea de a o condamna pe soția sa.

„A fost îngrozitor să mă prefac că sunt mort”, mărturisește Ramon.

Apoi, „asasinul” care era de fapt un agent acoperit, i-a arătat fotografiile soției. Ea a fi început „să râdă” atunci când a văzut pozele cu soțul pe care îl credea mort.

La scurt timp, femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost reținută de autorități, ea și-a recunoscut fapta, de solicitare a unei crime, și a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.

Cei doi soți au fost împreună timp de opt ani până în 2015, când au început să aibă probleme financiare.

„Când am cunoscut-o prima oară pe Maria, cu siguranță nu mă așteptam ca relația noastră să se termine în acest fel”, spune bărbatul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri