Un bărbat și-a omorât fiica trecând cu mașina de 2 ori peste ea, apoi a spus că a fost un accident

Data actualizării: Data publicării:
tanara
Lauren Malt FOTO: Poliția Norfolk

Un bărbat care și-a ucis fiica trecând de două ori cu mașina peste ea a fost condamnat la închisoare pe viață, cu drept de eliberare condiționată după 18 ani.

Nigel Malt, de 45 de ani, din King's Lynn, Norfolk, Marea Britanie, a călcat-o cu mașina pe Lauren Malt, de 19 ani, în fața casei în care aceasta locuia împreună cu mama și frații ei, în West Winch. Bărbatul a negat crima, susținând tot timpul că a fost vorba de un accident, dar a fost găsit vinovat după un proces la un tribunal din Norwich, relatează BBC.

nigel-malt
Nigel Malt FOTO: Poliția Norfolk

Malt era despărțit de soție și avea o interdicție de a se apropia de ea și de copii, după ce a fost reclamat pentru agresiune, în aprilie 2021.

Procurorul Andrew Jackson a spus că Malt, în timp ce aștepta judecata pentru faptele din aprilie, s-a dus acasă la soția lui, în inauarie 2022, unde s-a certat cu fiica lui, Lauren, și l-a amenințat pe iubitul acesteia, Arthur Marnell, cu o rangă. Lauren a reușit să-l scoată din casă și i-a spus să plece acasă.

Atunci, Malt s-a urcat la volan, a dat cu mașina înapoi trecând peste fiica lui, a oprit, după care a condus înainte, din nou peste trupul fetei. Malt a pus-o apoi pe Lauren pe scaunul din față al pasagerului, a condus până la locul de muncă al soției sale, după care și-a dus fata la spital, unde a fost declarată moartă.

La examinarea post-mortem s-a stabilit că tânăra a murit din cauza rănilor grave de la torace și abdomen. Poliția a stabilit că Malt era în stare de ebrietate.

„Dacă nu ar fi fost beat, este foarte puțin probabil că s-ar fi comportat în felul în care a făcut-o”, a spus avocatul lui în timpul procesului.

Mama fetei, Karen Malt, a făcut în timpul procesului o mărturie cutremurătoare: „Îmi amintesc că mi-a spus la telefon: Îți aduc fata, e moartă”.

Femeia a mai spus că a crezut că nu a înțeles bine ce i-a spus soțul ei sau că acesta făcea o glumă proastă, dar când a ajuns cu mașina la ea la serviciu și-a dat seama de cumplitul adevăr și a descris groaza care a cuprins-o când a văzut în ce stare era fiica ei.

„Nu pot să înțeleg cum un părinte și-ar putea ucide propriul copil. Cum să ierți așa ceva?”, a spus femeia.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri