Un bărbat și-a reclamat tatăl la poliție pentru că i-a furat soția și bicicleta

Data actualizării: Data publicării:
cuplu la plimbare cu bicicleta
Un bărbat și-a reclamat tatăl la poliție pentru că i-a furat soția și bicicleta FOTO: Getty Images

Un bărbat din Rajasthan, India, și-a reclamat la Poliție tatăl pentru că i-a furat soția și bicicleta. Din primele investigații a rezultat că socrul s-a îndrăgostit de nora lui, a ademenit-o și au fugit împreună cu bicicleta luată de la fiul lui într-o destinație rămasă necunoscută deocamdată.

Incidentul s-a înregistrat în satul Silor, iar reclamația a fost depusă la secția de poliție Sadar, unde este arondată localitatea. Victima, identificată drept Pawan Vairagi, a depus reclamație împotriva tatălui său, Ramesh Vairagi, dar și-a exprimat nemulțumirea că ofițerii nu i-au luat în serios cazul, potrivit msn.com care citează presa indiană.

Pawan este supărat pentru că acum trebuie să aibă grijă și de fiica lui în vârstă de 6 luni. El a mai spus că soția lui este nevinovată în toată povestea și că a fost păcălită de tatăl lui, iar el nu a putut să controleze situația, pentru că lucrează în construcții și este plecat de acasă mult timp.

Arvind Bhardwaj, ofițerul care a preluat cazul, a spus că incidentul este investigat cu maximă seriozitate și îl asigură pe Pawan că se face tot ce este posibil pentru găsirea celor doi fugari și a bicicletei lui.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri