Un bunic a câștigat 125.000 de lire în urma unui pariu pus pe nepotul său

Data publicării:
bunic

Marţi a fost o zi norocoasă pentru galezul Peter Edwards: nepotul său a debutat în selecţionata Ţării Galilor, care a evoluat într-un meci cu Belgia. Adolescentul Harry Wilson a jucat doar câteva minute, destul pentru a-şi îmbogăţi bunicul - lucru pe care sexagenarul l-a aşteptat preţ de un deceniu şi jumătate.

Pe cînd băiatul era încă preşcolar, Peter Edwards a proorocit că bebeluşul va îmbrăca într-o zi tricoul echipei reprezentative - şi a consfinţit rămăşagul după moda britanică.

„Am decis să fac un pariu de 50 de lire şi pariorii mi-au oferit o cotă de 2.500-1”, a declarat Peter Edwards, bunicul lui Harry Wilson.

Anii au trecut, iar Harry Wilson a devenit fotbalist cu acte în regulă, legitimat la clubul FC Liverpool. A jucat meciul său de debut sub culorile naţionalei galeze la vârsta de 16 ani şi 207 zile. Tînărul jucător a făcut impresie bună pe teren, chiar şi în rîndurile adversarilor.

„Unul dintre jucătorii belgieni a vrut tricoul lui Harry, dar el a dorit să îl păstreze, pentru că era tricoul din meciul de debut, de care este foarte mândru”, a spus Dorothy Edwards, bunica lui Harry Wilson.

Norocosul bunic al tînărului sportiv a anunţat deja că banii cîştigaţi în urma pariului îi vor permite să iasă la pensie înainte de termen.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri