Un câine maidanez se preface că are un picior rupt pentru a primi mâncare de la trecători. VIDEO

Data publicării:
câine Thailanda
FOTO: Captură YouTube

Un câine isteț a pus la cale un plan prin care atrage atenția și compasiunea trecătorilor și primește mâncare din belșug.

Câinele maidanez, botezat de localnicii din Bangkok, Thailanda, Gae, se preface că are unul din picioarele din spate rupt și îl trage după el în timp ce se deplasează pe stradă, stârnind mila oamenilor, relatează LadBible.com.

Câinele a fost filmat în timp ce „luptă” pentru a înainta. Dar imediat ce vreo persoană se apropie în încercarea de a-l ajuta, Gae sare sprinten pe toate cele patru picioare și începe să se miște enegic dând din coadă, bucuros că a primit atenția pe care o aștepta.

O femeie care locuiește în zonă, Thaweeporn Chongplapolkul, a spus că l-a dus, totuși, pe Gae la veterinar, suspectând că are o suferință, însă medicul a spus că este perfect sănătos.

„Acest câine bătrân își face veacul în această zonă de câțiva ani. Tot timpul a recurs la trucuri pentru a primi de mâncare. Este foarte inteligent”, a spus femeia.

Editare web: D.C.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri