Un cântăreț american a murit pe scenă, în mijlocul unei melodii. Prima reacție a spectatorilor

Data publicării:
David Olney
FOTO: Facebook/ David Olney

Cântăreţul şi compozitorul David Olney a murit la vârsta de 71 de ani, pe scenă, la un festival care a avut loc sâmbătă seară, în statul american Florida.

Potrivit BBC NEWS, David Olney era aşezat pe un scaun şi, în mijlocul melodiei, a tăcut şi şi-a aplecat capul, cu bărbia la piept. Spectatorii şi instrumentiștii care îl acompaniau au crezut că acesta a făcut pur şi simplu o pauză, după care şi-au dat seama că ceva era în neregulă cu el și l-au intins pe scenă.

Citește și: Un cântăreț a murit pe scenă, cu microfonul în mână

David Olney era implicat într-un dialog muzical cu cântăreaţa Amy Rigby la 30A Songwriters Festival, iar artista a descris ultimele lui momente.

Olney era în mijlocul celui de-al treilea cântec, când s-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii”, a scris Rigby pe Facebook.

Aceasta a mai spus că s-a încercat resuscitarea, dar Olney era deja mort.

Olney, devenit iniţial cunoscut ca membru al trupei X-Rays, a fost un nume de marcă al stilurilor folk-rock şi americana şi, pe parcursul carierei, a înregistrat 20 albume de studio, având şi colaborări cu artişti precum Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Del McCoury şi Steve Earle.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri