Un consilier al Papei Francisc l-a vizitat pe Michael Schumacher: „Arată cum ni-l amintim”

Data actualizării: Data publicării:
schumacher-3

Michael Schumacher arată la fel, doar că este mai rotund la față, susține arhiepiscopul german Georg Gänswein, care a dezvăluit că l-a vizitat în 2016 pe fostul pilot de Formula 1, la locuința sa din Gland, în Elveția, scrie Bild.

Puține informații concrete au mai apărut în ultimii ani despre starea lui Michael Schumacher, care a suferit leziuni grave în urma unui accident de ski îngrozitor, în Alpi, în 2013.

Arhipiscopul Gänswein, unul dintre consilierii Papei Francisc, a dezvăluit că l-a vizitat pe Schumacher în 2016 și că fostul pilot arată la fel ca înainte de accident, doar că are fața mai rotundă.

„M-am așezat în fața lui, l-am luat mâini și m-am uitat la el. Arată exact așa cum ni-l amintim cu toții, este același chip, doar că s-a mai împlinit la față”, a declarat Gänswein, prefect al Casei Papale de la Vatican.

„Simte că oamenii din jurul lui îl iubesc și că au grijă de el și, slavă Domnului, țin publicul curios la distanță. Bineînțeles, Michael Schumacher și familia lui sunt mereu în rugăciunile mele, a spus arhiepiscopul.

De la accidentul din 2013, familia lui Michael Schumacher a făcut mari eforturi pentru a ține secrete detaliile legate de starea sa de sănătate, lucru care a dat naștere multor speculații. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri