Foto Un copil de 10 ani din India, surdo-mut, a căzut într-o fântână adâncă de 25 de metri. El a fost salvat după mai bine de 4 zile

Data publicării:
emergency personnel work to rescue Rahul Sahu, who fell in a borewell with a depth of 18-meters (62-feet), in Piharid village
Operațiunea de salvare a lui Rahul Sahu a durat mai mult de patru zile. Foto: Profimedia

Rahul Sahu, un băiat de 10 ani din satul Pihrid din provincia Janjgir-Champa, a căzut vinerea trecută într-o fântână adâncă de aproximativ 25 de metri, rămânând blocat. Operațiunile de salvare s-au încheiat cu succes după mai mult de patru zile, copilul fiind scos în viață din fântână.

Autoritățile au declanșat o amplă operațiune de salvare, potrivit The Times of India. La gața locului au fost aduse excavatoare și a fost săpat un tunel care să ajungă în fântână, în zona unde Rahul rămăsese blocat.

„Am găsit un șarpe și o broască în fântână, lângă Rahul - vă dezvălui asta acum. Numai gândul acesta mă face să mă cutremur”, a declarat Jitendra Shukla, unul dintre salvatori.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rahul Sahu este surdo-mut, ceea ce a îngreunat și mai mult operațiunea. Salvatorii au reușit să trimită un robot până la el și astfel copilul a mâncare și apă.

Operațiunea, care s-a încheiat cu succes, s-a desfășurat contra cronometru, pentru nivelul apei în fântână era în creștere, iar starea de sănătate a copilului se înrăutățea. Când erau aproape să ajungă cu tunelul în dreptul lui, salvatorii au dat de un perete de piatră, pe care au trebui să-l spargă.

Cu toate acestea, băiatul a fost scos în viață din fântână și dus la spital. 

„Starea lui de sănătate pare să fie stabilă”, a precizat unul dintre salvatori.

Rahul Sahu india profimedia-0699983818
Rahul Sahu, după ce a fost salvat din fântână. Foto: Profimedia

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri