Sari la conținut

Un cunoscut actor din filmul „Nașul” a murit

Foto: wikipedia.org ( Abe Vigoda în rolul care l-a făcut celebru-Salvatore Tessio)

Actorul s-a născut la New York și a avut în palmares o amplă filmografie, dar și o carieră de succes în televiziune. Ultima sa apariție a fost în filmul „Sweet Destiny”, din 2014.

Deși a avut roluri secundare în filme de succes precum „Look Who's Talking" (Uite cine vorbește), personajul său din „Nașul" și „Nașul II" l-a făcut celebru. „Sal” Tessio era unul din oamenii fideli lui Vito Corleone, în filmul ecranizat după romanul lui Mario Puzo.

 

De asemenea, Vigoda a jucat pe scena teatrelor alternative din New York unde a interpretat numeroase roluri.

În viața personală, Vigoda a fost căsătorit cu Beatrice Schy, care a murit în 1992.

Portalul TMZ a reamintit că mass-media informaseră de multe ori greșit despre moartea sa, fapt ce îl făcea pe actor să glumească. Ultimele postări ale actorului pe Twitter sunt pe acest subiect. Astfel, Abe Vigoda a dezmințit în mai multe rânduri veștile despre moartea sa. „Acest new yorker trăiește”, „Eram în viață și dintr-o dată nu mai sunt”, „BT ar trebui să scrie un cântec despre faptul că sunt în viață”, sunt doar câteva dintre glumele actorului pe această temă. 

Fanii actorului și vedete i-au adus actorului un omagiu pe rețeaua de socializare Twitter. Omul de televiziune Larry King a scris „Abe Vigoda a murit. Ce viață a avut. Ce carieră. Ce om cald și amuzant a fost. Interpretarea lui din „Nașul” încă mă uimește”. 
Pe aceeași temă