Un cuplu a câştigat la loterie pentru a treia oară

Data publicării:
cuplu canada

Soţii Barbara şi Douglas Fink din Canada au câştigat la loterie pentru a treia oară. Câştigul obţinut de această dată de cuplul canadian a fost de 6,1 milioane de dolari, scrie News.ro.

cuplu canada

Soţii Barbara şi Douglas Fink au mai câştigat la loterie de două ori în trecut - în 1989 şi în 2010, dar jackpot-ul din luna februarie pus în joc de Western Canada Lottery a fost însă de departe cel mai mare câştig. 

Cuplul, care locuieşte în Edmonton, un oraş din provincia Alberta, spune că va folosi cea mai mare parte a banilor pentru a-şi ajuta copiii.

„Familia e pe primul loc. Vrem să ne asigurăm că fiicele noastre şi nepoţii noştri vor avea viitorul asigurat”, a declarat Barbara Fink, citată de organizatorii acestei loterii.

Soţii Fink spun că vor păstra o parte din câştig pentru ei. Douglas Fink intenţionează să călătorească în străinătate şi doreşte să cumpere familiei sale o casă nouă.

„Barbara îşi doreşte o casă nouă, aşa că va prima una”, a spus Douglas Fink.

Soţii Fink au câştigat la loterie 128.000 de dolari canadieni în 1989 alături de patru prieteni. În 2010, soţii Fink au câştigat 100.000 de dolari canadieni. De această dată, în 2017, ei au avut unul dintre cele două bilete câştigătoare la Western Canada Lottery, după ce au ghicit toate cele şase numere. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri