Un cuplu de tineri a murit în timp ce se îmbrățișau. „Erau ca Romeo și Julieta”

Data actualizării: Data publicării:
cuplu mort instagram
FOTO: Michelle Avila/ Instagram

Doi tineri care formau un cuplu „perfect” au fost descoperiți morți, în locuința fetei. Familiile tinerilor cred că decesul lor ar fi fost provocat de o supradoză de droguri.

cuplu mort instagram 2
FOTO: Michelle Avila/ Instagram

Michelle Avila, în vârstă de 24 de ani, și Christian Kent, în vârstă de 20 de ani, din California, erau numiți de prietenii lor „Romeo și Julieta” pentru relația lor considerată „perfectă”, scrie The Sun.

Cei doi au fost descoperiți morți pe 15 octombrie, după ce cu o seară înainte, ei fuseseră la o petrecere. Cunosțințele lor spun că „nu au consumat mult alcool” pentru că amândoi erau răciți și luau antibiotice.

Tinerii au fost găsiți în ziua următoare fără suflare, în camera fetei, întinși în pat și ținându-se în brațe.

cuplu mort instagram
FOTO: Michelle Avila/ Instagram

„Doi copii frumoși. Erau ca Romeo și Julieta. Au murit îmbrățișați”, mărturisește tatăl fetei.

Michelle Avilla lucra la o cafenea și era o studentă eminentă. Ea își dorea să devină jurnalistă, primind chiar o scrisoare la fostul președinte George W. Bush în care îi lăuda realizările.

michelle avila instagram
FOTO: Instagram / Michelle Avila

Tânăra lucra de asemenea, ca fotomodel și și-a petrecut ultimii ani călătorind prin lume. Cei doi s-au cunoscut la cafeneaua la care fata lucra și s-au îndrăgostit rapid.

Tatăl lui Michelle vrea acum să atragă atenția asupra pericolelor la care se expun cei care consumă droguri. El a deschis o pagină de GoFundMe pentru a putea sponsoriza un program de educație  despre consumul de droguri, în rândul tinerilor.

michelle avila instagram 3
FOTO: Michelle Avila/ Instagram

„Părinții trebuie să știe că fiii lor sunt în siguranță. Aceasta este cea mai bună dovadă că ceea ce pare a fi perfect, nu este de fapt deloc perfect”, a transmis tatăl tinerei moarte.

michelle avila instagram 2
FOTO: Instagram/ Michelle Avila

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri